Om Lönn

Lönn Dentallab är ett estetiskt labb som grundades 1975.  Vi är ett mellanstort laboratorium, men lika tryggt och personligt som ett litet labb. Nu är det tredje generationen som driver labbet, Johanna Askenbäck Gribing och Hajrije Hajdini, sedan januari 2019. Här arbetar vi både analogt och digitalt med fast protetik. Främst arbetar vi med Trios/3Shape, men tar även emot filer från andra mjukvaror (Sirona, MeditLink, Carestream m.m.).

Vår senaste investering är en VHF S5 fräsmaskin. Den ger oss möjligheten att skrädda sy vår produktion och ha full kontroll över arbetsflödet.

Idag är vi 4 medarbetare som arbetar hårt med att uppfylla patienten och tandläkarens krav och önskemål. Vi är experter inom vårt område och tillsammans har vi den kompetens som krävs för att skapa den individuella produkten som patienten behöver.

Mål och vision

Estetik, samarbete och kvalité

Vi brinner för estetik, samarbete och kvalitet. Vi värdesätter ett bra samarbete och god kommunikation mellan patient, tandläkare och tekniker. Vi vill uppnå det bästa möjliga resultat, och det uppnår vi gemensamt. Därför tar vi gärna emot patienter för färgtagning, speciellt i frontfall och större konstruktioner.

Vårt mål är att skapa en produkt av hög kvalitet, hög estetik och med bästa möjliga passform och funktion.